Produkty pro samozrající mouka (8)

Pšeničná mouka

Pšeničná mouka

Pokud máte potřeby v oblasti mouky pro přípravu vašich pokrmů, nabízíme ji pouze pro profesionály od 1 kg do 25 kg.
Mouka na všechny účely

Mouka na všechny účely

Mouka pro všechny účely
Guarová mouka

Guarová mouka

Zahušťovadla
Laktóza

Laktóza

Laktóza je přírodní mléčný cukr. Tvoří 3,5 % - 5,0 % kravského mléka a lze ji extrahovat filtračním procesem. Poté je laktóza krystalizována a drcena. Velikosti zrn jsou rozděleny podle síta. Foodcom může svým obchodním partnerům dodávat různé velikosti částic vhodné pro různé aplikace. Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro potraviny a krmiva díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její nízká cena, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a výživovém použití.
Bramborový škrob

Bramborový škrob

Bramborový škrob
Tapiokový škrob

Tapiokový škrob

Tapiokový škrob
Mražené Máslo

Mražené Máslo

Název máslo je vyhrazen pro produkty bez příměsí rostlinných tuků s konkrétním obsahem mléčného tuku - alespoň 82 % (ne více než 16 % vody a 2 % sušeného odtučněného mléka). Máslo se vyrábí šleháním čerstvé nebo fermentované smetany či mléka, aby se oddělil mléčný tuk od podmáslí. Tento produkt je bohatý na vitamíny A, D, K.
Laktóza

Laktóza

Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro aplikace v potravinách a krmivech díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její rentabilita, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a nutričním použití.